Álommeló

SQL szakiknak

akár HOME OFFICE-ban is!

Jól ismered az SQL-t,

és szeretsz emberekkel foglalkozni?

Kezdj új életet nálunk
és dolgozz ott, ahol…

a biztos állás és a jó fizetés nem csak ígéret,

nem a papír számít, hanem a tapasztalatod,

te döntöd el, hogy mikor dolgozol home office-ban vagy irodában.

Legyél Te az új SAP Business One ügyféltámogató munkatársunk!

Mindössze 1 PERC az egész!

Miről is szól ez a munka?

Mi itt, az ACTERRA International Kft-nél a piac egyik meghatározó szereplőjeként immáron több mint 15 éve foglalkozunk SAP Business One rendszerek bevezetésével kis- és középvállalkozások számára. Leendő munkatársuk feladata lesz az SAP Business One rendszereinket használó ügyfelek bejelentéseinek a megvizsgálása, azok megoldása, illetve támogatás nyújtása a tanácsadóink számára az aktuálisan futó projektjeinkkel kapcsolatban.

Az ország egész területéről várjuk a jelentkezőket!

Bár az irodánk Budapesten található, viszont ehhez a munkához nem szükséges fizikai jelenlét. Te döntheted el, hogy otthonról vagy az irodából végzed el a feladataidat. Évente csupán pár olyan alkalom van, amikor kötelező az irodai megjelenés.

Jelentkezési határidő:

2022. április 22

Mire számíthasz nálunk?

👉 HISZÜNK BENNED

Cégünknél tudatosan olyan munkakörnyezetet teremtettünk, amelyben semmi sem akadályozhat meg téged abban, hogy a lehető legjobb szakemberré válj, és szakmailag kiteljesedhess.

👉 TÁMOGATÓ KÖZEG

Míg mások problémákat, mi feladatokat oldunk meg. Nálunk ez az általános vezetői hozzáállás, és ez a szemlélet jellemzi a munkáinkat is.

👉 KORREKT BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is versenyképes fizetéssel jutalmazzuk. A konkrét összeget mindig a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt, amit rendszeresen felülvizsgálunk és emelünk

👉 VÁLASZTHATÓ HOME OFFICE vagy IRODAI munkavégzés

Bár az irodánk Budapesten található, viszont ehhez a munkához nem szükséges fizikai jelenlét. Te döntheted el, hogy otthonról vagy az irodából végzed el a feladataidat.

👉 CSALÁDBARÁT MUNKAREND

Hétfőtől péntekig normál munkarendben (9:00-17:30) dolgozunk, így a délutánokat a szeretteiddel töltheted, és marad időd a teendőid elintézésre is.

👉 FIZETETT BEJÁRÁS

Ha vidékről jössz hozzánk dolgozni és az irodai munkavégzést választod, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen a törvény adta kereteken belül megtérítjük a munkába járásod költségeit.

👉 ÉRDEKES MUNKÁK

Ügyfélkörünk sokszínűsége és minőségi összetétele garancia arra, hogy a legkülönfélébb szakmai esetekkel ismerkedhess meg, melyekből széles iparági és szakmai tapasztalatokra tehetsz szert.

👉 ELŐRELÉPÉSI LEHETŐSÉG

Ez nem az a munkahely, ahol örökre meg kell rekedned egy pozícióban. Ha ügyes vagy és látjuk rajtad a motivációt, akkor megfelelő betanulás és gyakorlat után előléphetsz egy magasabb pozícióba.

👉 STABIL CÉGES HÁTTÉR

Cégünk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

👉 IGAZI BARÁTI CSAPAT

Talán fura ezt hallani, de mi tényleg kedveljük egymás társaságát. Sokat poénkodunk, ugratjuk egymást, de mindig tudjuk, hogy bármilyen körülmények között számíthatunk egymásra.

NE MARADJ LE!

AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és ebben a körben csupán 1 ÜRES POZÍCIÓ vár betöltésre, amire még eddig tudsz jelentkezni:

Mire lesz szükséged nálunk?

SZAKMAI OLDALRÓL…

✔️ magabiztos SQL tudásra,

✔️ néhány év szakmai tapasztalatra,

✔️ pénzügyi és vagy informatikai háttérismeretekre,

✔️ angol nyelv készség szintű használatára (írásban, szóban),

✔️ felsőfokú végzettség előny, de nem feltétel.

 

EMBERI OLDALRÓL…

✔️ önállóságra, igényességre,

✔️ proaktivitásra, találékonyságra,

✔️ tanulási hajlandóságra

✔️ jó kommunikációs készségekre

✔️ csapatmunkára

 

Ha ez mind megvan benned, és szívesen dolgoznál egy olyan munkahelyen, ahol a minőségi tudásodat minőségi projektekben kamatoztathatnád – mindezt akár home office-ban is – akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

VAGY

Küldd el az önéletrajzodat a karrier@acterra.hu e-mail címünkre. 

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.

Jelentkezési határidő:

2022. április 22 

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az karrier@acterra.hu e-mail címünkön.