Acterra Inter­national SAP tanácsadó, SAP fejlesztő cég

SAP Silver Partner

Acterra International Kft.

Az ACTERRA International Kft. 2006-ben alakult magyar tulajdonú vállalkozás, amely üzleti, ügyviteli és integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésére, üzemeltetésére és a kapcsolódó tanácsadói feladatokra szakosodott. Cégünk erőssége a kis- és közepes méretű termelő és kereskedő cégek üzleti igényeinek a kiszolgálása.

Cégünk elsősorban vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Hivatalos SAP Partner tanácsadó cégként innovatív megoldásokat és szakszerű kivitelezést kínálunk. Szolgáltatásaink segítségével vállalkozásának üzemeltetése egyszerűbbé válik, folyamatosan elérhető üzleti adatokhoz jut, és könnyebben tud alkalmazkodni a gyorsan változó globális piac kihívásaihoz.

Az Acterra International több mint egy átlagos SAP tanácsadó vállalat: ügyfeleinket holisztikus módszerekkel segítjük, hogy feltárják az optimalizálási és fejlesztési lehetőségeket. Szolgáltatásaink hozzájárulnak a költségek optimalizálásához, a szolgáltatások színvonalának javításához, a munkaidő hatékonyabb kihasználásához és a vállalati profit növeléséhez.

SAP Silver Partner
Acterra International Kft

Ma már egy vállalat sem lehet versenyképes egy hatékony vállalatirányítási rendszer nélkül. Kérjen cégre szabott ajánlatot rendszerintegráció szolgáltatásunkra még ma!

Miért az Acterra International SAP tanácsadó cég?

Cégünk 13 évnyi tapasztalattal rendelkezik SAP rendszerek fejlesztésében, bevezetésében és üzemeltetésében. Tanácsadóink rendelkeznek a szükséges szaktudással és rendszeres továbbképzéseken vesznek részt. Elnyertük az SAP partner címet, így ha minket választ, akkor hivatalos viszonteladó és integrátor partnerrel dolgozhat. Tanácsadóink több mint 100 SAP bevezetést vezényeltek le az elmúlt években. Szaktudásunkkal az Ön cégét is segíteni tudjuk a digitalizáció kihívásainak leküzdésében.

SAP tanácsadó kollégáink számos területről érkeznek: dolgoznak cégünknél IT, gazdálkodás és menedzsment, programozó matematikus munkatársak is. A széles spektrumú tudás és tapasztalat nagy segítséget nyújt ügyfeleink igényeinek megértésében és az ideális program lefejlesztésében.

SAP vállalatirányitási rendszer minden cégmérethez

Sokan azért tartanak az SAP rendszerek bevezetésétől, mert a nagyvállalatok szoftverének tekintik a programot. Valójában ma már elérhetőek olyan egyedi igényekre szabott KKV megoldások is, mint az SAP Business One, így közel bármely cégméretben lehet megfelelő megoldást és szolgáltatáscsomagot választani.

Keressen fel minket, hogy SAP szakértő kollégáink segíteni tudjanak az Ön igényeinek felmérésében és a megfelelő SAP csomag kiválasztásában.

Szolgáltatási területek, megoldások

Az általunk kínált megoldások sokoldalúan alkalmazkodnak a vállalati igényekhez és közel bármely területen képesek hozzájárulni a hatékony működéshez. A legnépszerűbb megoldások:

 • szállítási határidők kezelése, számítása
 • gyártási folyamatok optimalizálása, időzítése
 • anyaggazdálkodás, logisztika egyszerűsítése és automatizálása
 • vezetői információs rendszer: átlátható statisztikák és adatvizualizáció
 • egyszerű selejtezés, amortizáció kezelés
 • BPR folyamatmenedzsment, tanácsadás
 • egyedi igényekre szabott szoftver támogatás (support)

Az Acterra International SAP tanácsadó cég értékei

Hiszünk az egyediségben, abban, hogy az azonos iparágban, hasonló tevékenységet végző vállalkozások is különböznek egymástól. Minden vállalkozás egyedi, ezért mi is így közelítünk hozzájuk.

Hiszünk a hosszú távú, kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatokban. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt évek dinamikus fejlődése, amelyet ügyfeleink bizalmának, valamint munkatársaink kimagasló szakmai tapasztalatának és eredményorientált szemléletének köszönhetünk. Próbálja ki Ön is az Acterra International SAP tanácsadó cég szolgáltatásait! Kollégáink díjmentes tanácsadással segítik a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában.

Cégadatok

 • Cégnév: ACTERRA INTERNATIONAL Kft.
 • Adószám: 13680509-2-13
 • Cégjegyzékszám: 13-09-121568
 • Székhely: 2132 Göd, Ifjúság köz 6.
 • Telefon: +36 (27) 744 064
 • E-mail: info@acterra.hu
Acterra cégadatok

Kriston Csaba

Érdeklődik SAP megoldásaink iránt?

Igényeljen ingyenes SAP konzultációt kötöttségek nélkül!

Népszerű szolgáltatásaink

SAP STARTER PACKAGE

SAP BUSINESS ONE

SAP HANA