Rendszerüzemeltető szolgáltatás

A mai, rohamosan fejlődő világban elengedhetetlen, hogy a vállalatok munkafolyamatai gördülékenyen menjenek. Ehhez azonban megfelelő, integrált vállalatirányítási rendszer szükséges, amely ma már nem csak a nagyvállalatoknál, de a KKV-k számára is ugyanolyan fontos. Válassza rendszerüzemeltető szolgáltatásunkat, hogy az Ön cégénél se álljon fenn a munkafolyamatok akadozásának veszélye!

rendszerüzemeltető szolgáltatás
rendszerüzemeltető szolgáltatás Acterra

Az Acterra rendszerüzemeltető és -felügyeleti szolgáltatása KKV-k számára

Egy integrált vállalatirányítási rendszernek számos előnye van. Többek között növeli a munkavégzés hatékonyságát és ezáltal segít munkaidőt megtakarítani. Amennyiben az Ön cégénél is szeretne integrált vállalatirányítási rendszert bevezetni, vagy a meglévőt fejlesztené, kérjen ajánlatot! Ajánlatkérést követően felmérjük vállalatát, annak munkafolyamatait. Így tudjuk meghatározni pontosan, hogy milyen szoftverek tudnák hatékonyabbá tenni a munkát. Az így összeállított rendszert bevezetjük és az üzemeltetését is vállaljuk.

Rendszerüzemeltető és rendszerfelügyeleti szolgáltatásunk magában foglalja a távfelügyeletet és az esetleges hibák elhárítását is. Az Acterra International saját informatikus csapatot tart fenn, akik a hibák megjelenésekor gyors segítséget nyújtanak. Így egy kézben tudhatja vállalatirányítási rendszerét, Ön pedig foglalkozhat csak azzal, amihez ért: eredményeket érhet el és sikerre viheti vállalatát.

Vállalatirányítási rendszereink

Az Acterra a világvezető SAP ERP rendszerekkel dolgozik, amik különböző csomagokban érhetők el. Hogy az Ön cégének melyik SAP csomagra van szüksége, azt a vállalatánál működő munkafolyamatok határozzák meg. Az Acterra szakemberei úgy tervezik meg az Önnek szükséges csomagot, hogy abban minden szükséges program benne legyen, felesleges szoftverekért viszont ne kelljen fizetnie.

Az Acterránál elérhető az SAP Starter Package, az SAP HANA, SAP FIORI és a népszerű SAP Business One.

Miben segít egy vállalatirányítási rendszer?

Többéves rendszerüzemeltető tapasztalatunkkal tudjuk, hogy jelentősen megnövelhető adott vállalat munkafolyamatának hatékonysága egy vállalatirányítási rendszerrel. A vállalatirányítási rendszer segít elkerülni a felesleges adatrögzítéseket vagy adatok elvesztését, hiszen minden adat egy helyen, az integrált rendszeren belül érhető el. Mindezt figyelembe véve a legfontosabb, amiben egy ilyen rendszer segít, az a versenyben maradás a többi cég mellett. Az akadozó munkafolyamatok ugyanis hátráltatják, késleltetik az eredmények elérését.

Mindemellett nem utolsó szempont, hogy egy vállalatirányítási rendszer költséghatékonyabb, mint a különböző szoftverek egyenkénti beszerzése, licence előfizetése. Az egyben megvásárolt vállalatirányítási csomag a cég költségvetését is pozitív irányban befolyásolja. Nem beszélve a felszabadult munkaerőről. Például a rendszer számlázó programja átvállalja a monoton számlázási feladatokat, így az addig ezt végző kolléga munkáját hasznosabb feladatokba fektethetjük.

Rendszerüzemeltető szolgáltatás:
miért válassza az Acterra Internationalt?

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk

Az Acterra szakembereire már a nulladik lépésnél is számíthat. Felmérjük cégét és a munkafolyamatokat, hogy meg tudjuk határozni, mely programok jelentenének nagy segítséget a hatékony munkavégzésben, valamint az idő és költségek spórolásában. Ezt követően a vállalatirányítási rendszer bevezetését, üzemeltetését, felügyeletét és az esetleges hibák elhárítását is ránk bízhatja.

SAP tanácsadás

Az Ön cégénél már bevezetésre került egy vállalatirányítási rendszer, de időközben kérdések merültek fel a rendszerrel, vagy valamely részével kapcsolatban? Az Acterrára ebben az esetben is számíthat. Igénybe veheti SAP tanácsadó szolgáltatásunkat, így megválaszolunk bármilyen kérdést, vagy segítünk, ha elbizonytalanodott a vállalatirányítási folyamat egy pontján.

Gy.I.K.

Rendszerüzemeltető szolgáltatás: mi az ajánlatkérés módja?

Amennyiben Ön is szeretné cége jelenlegi rendszereit egységesen kezelni, a munkavégzést pedig hatékonyabbá tenni, kérjen ajánlatot vállalatirányítási rendszer bevezetésére. Ezt megteheti a weboldalunkon található ajánlatkérő űrlap kitöltésével, vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Hogyan tudok hibát bejelenteni?

Azok az ügyfelek, akik az általunk bevezetett és üzemeltetett vállalatirányítási rendszerben hibát észlelnek, egy profi ticket-rendszeren keresztül tudják azt jelezni felénk. Mi ezt a hibajegyet felvesszük és arra törekszünk, hogy minél hamarabb elhárítsuk a felmerülő kellemetlenséget.

Oroszlán Gábor - Acterra

Oroszlán Gábor

Senior tanácsadó

Érdeklődik vállalatirányítási megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

RENDSZER­INTEGRÁCIÓ

ALKALMAZÁS­FEJLESZTÉS