Rendszer­integráció

Rendszerintegráció: ERP rendszerek az Acterránál

Ma már a vállalatok nem engedhetik meg maguknak, hogy elavult szoftverekkel dolgozzanak. Ez ugyanis nemcsak a munkafolyamatokat lassítja és akadályozza, hanem a munkavállalók motivációját is rontja. A piacon való versenyben maradáshoz szükséges egy jól megtervezett és kivitelezett, hatékony vállalatirányítási rendszer. Az Acterra a népszerű SAP vállalatirányítási szoftvereivel dolgozik.

Rendszerintegráció szolgáltatásunk keretein belül a minden igényt kielégítő SAP Business One, az SAP Hana, SAP Fiori szoftvercsomagot, valamint mikro- és induló cégek számára starter package-ünket vezetjük be. Ezek a szoftvercsomagok többek között olyan hasznos programok együttesét tartalmazzák, mint például könyvelő-, iktató-, számlázó-, vagy raktárkezelő modul. Ügyfeleink ERP rendszerét mindig személyre szabjuk, így csak a cég számára is hasznos funkciók kerülnek bevezetésre.

Szerződött partnereink számára az alábbi tevékenységeket végezzük a rendszerintegráció keretein belül:

  • Hálózat üzemeltetés, tervezés, kivitelezés
  • Informatikai infrastruktúra felmérése, tervezése
  • Tároló és szerverrendszerek integrációja és üzemeltetése
  • Migráció és adatkonszolidáció
  • Üzemeltetési környezet megtervezése és kivitelezése
  • Adatbázisok, háttérrendszerek összekapcsolása

Ma már egy vállalat sem lehet versenyképes egy hatékony vállalatirányítási rendszer nélkül. Kérjen cégre szabott ajánlatot rendszerintegráció szolgáltatásunkra még ma!

rendszerintegráció
rendszerintegráció

Rendszerintegráció – Miért bízza az Acterrára?

Teljes körű megoldást nyújtunk 

Első körben az Acterra szakemberei az ajánlatkérést követően felmérik cége munkafolyamatait és igényeit. Ez alapján tudják meghatározni, hogy mely szoftvercsomag tenné leghatékonyabbá a mindennapi munkavégzést. A megtervezett ERP rendszer elfogadását követően be is vezetjük azt cégénél, de ezt követően sem hagyjuk magára. A háttérből folyamatos támogatást nyújtunk ügyfeleinknek, hogy az esetlegesen felmerülő hibákat a lehető leghamarabb elháríthassuk.

Ingyenes SAP tanácsadás

Vállalatánál már jelenleg is valamely SAP szoftvercsomagot használják, de módosítást tervez vagy kérdése merült fel? Esetleg tervezi a közeljövőben a bevezetést, de problémába ütközött e kapcsán? Nem gond! Az Acterra szakembereihez bizalommal fordulhat ingyenes SAP tanácsadás keretein belül.

Rendszerintegráció – Gy.I.K.

Cégemnek egyedi fejlesztésű ERP rendszerre van szüksége. Ez lehetséges?

Az Acterra International alapvetően az SAP szoftvercsomagokkal dolgozik, hiszen az esetek nagy részében ezek az ERP rendszerek megfelelően képesek kielégíteni a vállalatok igényeit. Ugyanakkor előfordulhatnak olyan esetek – például egy egyedi munkafolyamat-, amikor valóban szükség lehet egy egyedi fejlesztésű szoftverre, így ettől sem zárkózunk el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy szakembereink meg tudják határozni, valóban szükséges-e egyedi megoldásban gondolkodni. Ebben az esetben vállaljuk egyedi programok fejlesztését is.

Melyik szoftvercsomag lenne hatékony a cégemnél?

Az Acterránál minden ügyfelünknek személyre szabjuk az ERP rendszert, így mindenképp szükséges pontosítani és felmérni a cég munkafolyamatait és igényeit. Általánosságban az alábbiak jellemzik az SAP szoftver csomagjait:

SAP Business One – Ez egy integrált vállalatirányítási rendszer, amely a legtöbb kis- és középvállalat üzleti igényeit remekül kiszolgálja. Az SAP Business One tartalmaz minden olyan funkciót, amelyre szükség lehet egy vállalatnál, például iktatás, számlázás vagy könyvelés.

SAP HANA – Az SAP HANA egyfajta valós idejű adattároló és -elemző program. Egyes cégek kifejezetten sok adattal dolgoznak, amelyek elemzése segíti a jövőben alkalmazott stratégiák megtervezését. Ez pedig sikerek eléréséhez vezeti a céget. Az elavult adattárolási és -elemzési módszerekkel ellentétben az SAP HANA többféle forrásból származó adatokat képes valós időben, egyszerre kezelni és elemezni.

SAP Fiori – Az SAP Fiorinak köszönhetően a munkafelület áttekinthető, könnyen értelmezhető és felhasználóbarát. Mindez hozzájárul a hatékonyabb, egyszerűbb munkavégzéshez.

Starter Package – Ez a mikro-vállalatok üzleti igényeire szabott szoftvercsomag. Célunk a kezdőcsomaggal az, hogy ügyfeleink semmilyen plusz, nem használt programért ne fizessenek.

Oroszlán Gábor - Acterra

Oroszlán Gábor

Senior tanácsadó

Érdeklődik vállalatirányítási megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

RENDSZER­FELÜGYELET

BÉR­FEJLESZTÉS