SAP Fiori

SAP Silver Partner
Az SAP Fiori az SAP felhasználói élményért felelős szoftvere. Általa letisztult, áttekinthető és személyre szabott az SAP szoftvercsomag mindegyik felülete és applikációk segítségével távolról is könnyű a munkavégzés. Használatával a munkavégzés sokkal hatékonyabb és átláthatóbb, ami minden vállalkozás előnyére válik. Ismerje meg a Fiori előnyeit!
SAP Silver Partner

Melyek az SAP Fiori előnyei?

  • A felhasználók kevesebbet hibáznak: az áttekinthető munkafelület legnagyobb hozománya, hogy kollégái sokkal pontosabban tudják elvégezni a munkájukat, mint korábban. A hibaszázalék lecsökkentésével a cég teljesítőképessége és ezzel egyidőben sikeressége is növekedhet. Emellett ez az SAP bővítmény a jól szervezett feladatelosztást és a gördülékeny ERP rendszer használatot is támogatja.
  • Naprakész munkatársak: az SAP Fiori lehetővé teszi, hogy értesítéseket és emlékeztetőket kapjon, valamint küldjön a rendszeren keresztül kollégáinak. Többé nem maradnak el a jelentések és a riportok, egyszerűen lépést tarthat a napi, heti és havi feladatokkal egyaránt.
  • Könnyebb értékteremtés: egy jól működő vállalkozás esetében az üzleti értékek és az információs technológia összhangban vannak egymással. Az SAP Fiori szuper felhasználói élményt nyújt munkatársainak, egyben javítja a munkaidő kihasználását és az elvégzett munka minőségét is.
  • Felhasználóbarát megjelenés: a mindennapi munkánk során használt programok esetében manapság már alapkövetelmény, hogy a megjelenő felület bárki számára gyorsan és gond nélkül értelmezhető legyen. Az SAP programok esetében nincs szükség magas fokú informatikai ismeretekre, alapvető tudással bárki zökkenőmentesen tudja használni.
  • Bármilyen eszközről használható: a Fiori segítségével el tudja érni a szokásos funkciókat az összes munkaeszközéről. Ha épp nincs gépközelben, de egy fontos dokumentumot szeretne ellenőrizni, akkor telefonjáról vagy táblagépéről is el tudja érni a vállalatirányítási szoftverét az SAP Cloud Platformnak és az applikációnak köszönhetően. Ugyan az applikációk nem váltják ki a számítógépes felületet, de egyes tranzakciókat, analitikákat zavartalanul elérhet mobiljáról is bármikor és bárhonnan.
SAP Fiori bővítmény

Ma már egy vállalat sem lehet versenyképes egy hatékony vállalatirányítási rendszer nélkül. Kérjen cégre szabott ajánlatot rendszerintegráció szolgáltatásunkra még ma!

SAP Fiori applikáció
SAP Fiori UX

Miért válassza az Acterra Internationalt?

Az SAP hosszú távú partnereként csapatunkkal átfogó tudással rendelkezünk a különféle SAP programok és fejlesztések előnyeiről és működéséről:

  • Igazi szakértők vagyunk: több mint 13 éve foglalkozunk vállalatirányítási rendszerek integrációjával. Kollégáink fel tudják mérni vállalkozása üzleti igényeit és összeállítják Önnek a tökéletes megoldáscsomagot.
  • Ingyenes üzletviteli tanácsadás keretében bemutatjuk szoftvereinket és tanácsokat adunk a bevezetéssel kapcsolatban is.
  • Szorosan együttműködünk munkatársaival, hogy közösen a legjobbat hozzuk ki a cég működéséből.
  • Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk SAP szállítóként: a betanítás mellett szoftverkövetést és ügyfélszolgálatot is biztosítunk, ha a felhasználóknak kérdése lenne egy-egy funkcióval kapcsolatban.

Kriston Csaba

Érdeklődik SAP megoldásaink iránt?

Igényeljen SAP konzultációt elérhetőségeinken keresztül!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP HANA

SAP STARTER PACKAGE