SAP Analytics, SAP Fiori

SAP Silver Partner

SAP Business One Analytics

Vállalkozása rugalmas működéséhez elengedhetetlen, hogy mindig megfelelő információ birtokában legyen a cége teljesítményéről. A versenyképesség ára gyakran a statisztikák és adatok nyomonkövetése. Erre a célra születtek az erőforrás tervező (ERP) szoftverek, mint az SAP HANA, ezen belül is a kis- és középvállalkozásokat megcélzó SAP Business One. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy költségeit csökkentse, de innovációs képességeit, erőforrásait könnyen kontroll alatt tartsa.

Az SAP Business One Analytics az úgynevezett valós idejű SAP HANA ERP szoftver része, amely képes a különböző forrásból származó adatokat egyszerre lehívni és összefésülni. A memória alapú adatbázis programok óriási előnye, hogy a RAM-on tárolt információkat gyorsan és hatékonyan prezentálják a felhasználóknak. Az adatokhoz való jobb hozzáférhetőség pedig jobb döntéseket eredményez, így kulcsfontosságú szerepet játszik egy nyereséges üzleti stratégia kialakításában.

A jelentéstételi és elemző eszközök számos hasznos tulajdonságát ötvözi az SAP Analytics. Segítségével széleskörűen tudja mérni és analizálni teljesítményét, átfogó beszámolókat készíthet és statisztikákon keresztül ellenőrizheti a cég hatékonyságát. A rendelkezésre álló adatokból a cégvezetők olyan következtetéseket tudnak leszűrni, melyek megkönnyítik az üzleti folyamatok optimalizálását.

SAP Silver Partner
SAP B1 Analytics

SAP Cloud Platform: valós idejű és innovatív vállalatirányítás. Vegyen részt ingyenes rendszerbemutató tanácsadásunkon!

SAP Analytics Cloud Mobile

Mire használhatja az SAP Business One Analytics programot?

  • Releváns információhoz juthat és valós idejű betekintést nyerhet vállalkozása működésébe IT asszisztencia nélkül. Például, amikor egy ügyfél érdeklődik bizonyos adatok után, néhány kattintással rákereshet az információra, amelyeket utána tovább szűkíthet a pontos eredményekért.
  • Az SAP Analytics segít, hogy egy könnyen használható szabadszavas keresőben könnyen hozzáférjen az egymáshoz kapcsolódó üzleti adatokhoz. Kereshet például partnerekre és elérhetőségeikre vagy termékadatokra és statisztikákra.
  • Nemcsak futtathat, de készíthet is kimutatásokat a szoftver irányítópultján keresztül. A komplex információhalmazokat egy közös átlátható felületre konvertálhatja. Az egyszerűbb és gyorsabb adatfeldolgozás pedig növeli cége költséghatékonyságát.
  • Nyomon követheti a fogyasztói magatartást és ezáltal könnyedén megcélozhatja ügyfelei egy bizonyos szegmensét, ha növelni szeretné az eladási adatokat. Az SAP Business One Analytics felületén pontosabban elemezheti az eladási statisztikákat, így ráláthat a legfontosabbakra: top ügyfelek, leggyakrabban vásárolt termékek, aktuális készlet vagy épp a kihasznált és elszalasztott lehetőségek arányára.
  • Gyorsan és tájékozottan cselekedhet, miközben növeli vállalkozása produkivitását.
SAP Fiori UX

SAP Fiori- UX bővitmény

Mit jelent az SAP Fiori? Az SAP Fiori az SAP HANA felhasználói élményért felelős szoftvere. Általa letisztult, áttekinthető és személyre szabott az SAP szoftvercsomag mindegyik felülete, így az SAP Business One Analytics is. Az innovatív dizájn és az új technológia mind hozzájárulnak a nagyobb felhasználói elégedettséghez.

Szeretné javítani termelékenységét, egyúttal növelni vállalkozása hatékonyságát? Az SAP Fiori kulcsszerepet tölt be a mindennapi feladatok elvégzésében. Elsősorban a keresések szűrését teszi lehetővé: írja be egy dokumentum számát, ügyfél-referenciát vagy nevet és pillanatok alatt megtalálja a szükséges adatot. A másik hasznos funkció, amivel kiegészülnek a programok az SAP Fiori által, az időszerű értesítések. Így azonnal intézkedhet és a végére járhat minden olyan feladatnak, amely nem tűr halasztást.

SAP Fiori UX

Kriston Csaba

Érdeklődik SAP megoldásaink iránt?

Igényeljen ingyenes SAP konzultációt kötöttségek nélkül!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP HANA

SAP STARTER PACKAGE