SAP HANA

SAP Silver Partner

Felhő alapú adatázis technológia

Az információk, az adatok és a belőlük készített statisztikák létfontosságúak a vállalatok életében. A cég verseny- és innovációs képessége nagyban függ a rendelkezésre álló adatok mennyiségétől, minőségétől és elérhetőségétől. A vállalati erőforrás-tervező (ERP) rendszerek ebben tudnak segíteni: hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez, a termékek gyors fejlesztéséhez és az erőforrások optimális elosztásához. Ilyen új generációs technológia az SAP HANA is, mely úttörőnek számít a memória alapú adatbázis-alkalmazások között. Segítségével áttekinthető és valós idejű analitikához jutnak a cégvezetők és könnyebben tudják meghozni a fejlődéshez szükséges döntéseket.

SAP Silver Partner

Mi pontosan az SAP HANA?

Az SAP HANA egy olyan In-Memory, valós idejű technológia, ami úgy segíti a vállalatok digitális transzformációját, hogy megteremti a gyors és hatékony üzleti innováció feltételeit. A szoftver lehetőséget teremt a szerteágazó forrásokból származó adatok valós idejű elemzésére. Felhasználói egy olyan üzleti platformhoz jutnak, amely bármilyen típusú tranzakciót vagy adatot egyszerre képes feldolgozni a multi-model adatkezelő motorjának köszönhetően.

SAP HANA Data Management - Acterra

Ez az adatforrás-független, memóriaalapú eszköz segít csökkenteni az analitika és az operációs tevékenységek költségeit. Felhasználói ráadásul egy olyan adatvizualizációs rendszerrel gazdagodhatnak, ami strukturált és strukturálatlan adathalmazokból is képes dolgozni. A rendelkezésre álló adatokból pedig olyan átfogó következtetéseket lehet levonni, melyek alapjaiban képesek megváltoztatni a vállalat üzleti modelljét.

Az SAP HANA egyesíti az eddigi vezető SAP szoftverkomponenseket anélkül, hogy befolyásolná az SAP ERP, vagy bármilyen más alkalmazás rendeltetésszerű használatát. Ez az innovatív memóriaalapú technológia virtuális megoldásokkal dolgozik és a rendelkezésre álló adatok megváltoztatása után azonnal, másodperceken belül reagál a változásokra.

SAP HANA Acterra

Kiknek ajánljuk?

A memóriaalapú adatbázis technológia azt jelenti, hogy a merevlemez helyett az adatok azonnal a RAM-on lesznek eltárolva, így azok betöltése sokkal kevesebb időt igényel, mintha a merevlemezről, vagy egyszerre mind a kettőről kellene betölteni őket. Ennek a megoldásnak hála a CPU-k gyorsan elérik a meghívott információkat a lekérdezés elküldése után, és a másodperc tört része alatt vizuálisan prezentálják azt a felhasználónak.

Az SAP HANA több típusú adatot is képes feldolgozni: ilyen például a relációs, a grafikus vagy a szöveges adat, melyeket a beépített többmotoros lekérdezés-kezelő környezetével kezel. Az in-memory rendszer és az olyan innovatív funkciók, mint a szövegbányászat és a nagy adathalmazok (Big Data) gyors feldolgozása, teszik lehetővé a gyors elemzési sebességet és a valós idejű adatok prezentálását.

Szeretné jobban megismerni az SAP HANA-ban rejlő lehetőségeket?
Kérjen ingyenes konzultációt tapasztalt tanácsadóinktól!

Hogyan segít az SAP HANA vállalkozása megújulásában?

Komplex rendszerek egyszerűsítése

Ez a technológiai vívmány leegyszerűsíti a tranzakciós- és analitikai alkalmazásokhoz szükséges IT támogatást egyetlen átlátható platform használatával. Az SAP HANA segítségével kizárhatja az adatredundanciákat, csökkentheti cégének online lábnyomát és valós idejű adatok alapján hozhatja meg a legégetőbb üzleti döntéseket. Ezeken felül a memóriaalapú adatbázis technológiának köszönhetően csökkentheti a hardware és IT költségeket. A gyorsabb és egyszerűbb folyamatok, valamint az automatizált adatfeldolgozás kisebb pénzügyi ráfordítást és kevesebb emberi erőforrást igényel.

Bárhol futtatható, kompatibilis

Az SAP HANA zökkenőmentesen működik mind privát, mind publikus felhőalapú megoldásokkal, de nyugodtan alkalmazható vállalatának saját on-premise rendszerén is. Széleskörű integrációjából eredően bátran használható vállalati IT környezetek nagy repertoárjával: Oracle és Microsoft SQL adatbázisokkal, de IBM DB-ből is képes adatot kinyerni.

Valódi eredmények, valós időben

Az adatkezelési költségek csökkentésével rengeteg erőforrást szabadíthat fel cégén belül, amit értékteremtő folyamatokba vagy új innovatív projektekbe fektethet. A korszerű adatfeldolgozó motornak köszönhetően valós időben elemezheti a belső vagy külső forrásból származó adatokat és elkerülheti az adatduplikációkat. Bármilyen komplexitású lekérdezés eredményét pár másodperc leforgása alatt megvizsgálhatja. Majd az adatok kiértékelése után megalapozott üzleti döntéseket hozhat vállalkozásának jövőjével kapcsolatban.

Kinek ajánljuk az SAP HANA szoftvert?

Könnyű személyre szabhatósága, magas szintű konfigurációja és egyszerű integrálhatósága miatt ez a memóriaalapú adatbázis technológia valójában bármilyen üzleti területen alkalmazható. Felhasználói között számos gazdasági szektor megtalálható, ahol adatvezérelt fejlesztési folyamatok szükségesek. A technológiát ügyfeleink sikeresen használják költségcsökkentésre, termékfejlesztésre, üzletpolitika modernizálásra, de a felhasználói élmény növelésére is. Iparágak, ahol már bizonyított az SAP HANA:

  • Gyártás és feldolgozóipar
  • Autóipar, járműgyártás
  • Vegyipar
  • Kis- és nagykereskedelem
  • Utazás, logisztika
  • Távközlés
  • Közművek
  • Pénzügyi szolgáltatások
  • Szolgáltató központok

Az SAP Fiori segítségével egy könnyen kezelhető, átlátható platform tárul szemei elé, melyen keresztül könnyedén megvizsgálhatja a vállalatára ható összes tényezőt és elemezheti azok várható hatását. Használatával leveheti az adatok szolgáltatásának terhét kollégáiról. Ráadásul a hibás adatokból következő kockázatokat is csökkentheti.

SAP HANA Bekötése - Acterra

Az SAP HANA implementációja szakmai segítséggel

Az Acterra International segítségével zökkenőmentes integrálhatja az SAP HANA szoftvert saját üzleti rendszereihez. A kivitelezés első lépésétől segítjük a bevezetésben: megismerjük és elemezzük üzleti igényeit, majd elvégezzük az integrálás összes folyamatát. Az SAP HANA rendszert adaptáljuk a kívánt feladatokhoz, és felkészítjük cégét a mindennapos használatra is.

 

Zsila Zsolt - Acterra

Zsila Zsolt

Tanácsadó

Érdeklődik SAP megoldásaink iránt?

Igényeljen ingyenes SAP konzultációt kötöttségek nélkül!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP ANALYTICS / FIORI

SAP STARTER PACKAGE