Üzletviteli tanácsadás ingyenesen

SAP Silver Partner

A 21. század vállalatirányítási rendszerei nagyságrendekkel képesek javítani egy-egy cég hatékonyságát. Vegye igénybe ingyenes üzletviteli tanácsadás szolgáltatásunkat, ahol gyakorlott ERP szakértőink bevezetik Önt az innovatív vállalatirányítási programok világába!

Miért érdemes igénybe venni az ingyenes üzletviteli tanácsadás szolgáltatást?

 1. Innovatív szoftverek: a manuális adminisztráció és a nehezen hozzáférhető üzleti adatok rengeteg felesleges költséget okozhatnak. Egy jól felépített és automatizált ERP rendszer így hatalmas üzleti előny napjainkban.
 2. Tapasztalt tanácsadókkal beszélhet: az Acterra International munkatársai 13 éve foglalkoznak ERP rendszerek integrálásával és fejlesztésével, ezért gyorsan fel tudják mérni egy-egy vállalkozás üzleti igényeit.
 3. Egyedi fejlesztésű szoftverek: egyszerű és költséghatékony SAP programokon kívül a sajátos rendszerek integrálása sem jelent akadályt számunkra. Így akkor is bátran részt vehet üzletviteli tanácsadásunkon, ha úgy érzi, az Ön vállalatának speciális egyedi igényei vannak
 4. Szakszerű javaslatok KKV-nak is: napjainkban már nemcsak a multik tudnak érvényesülni ERP rendszerek használatával. Az SAP Business One csomaggal kis- és középvállalkozóként is jelentős eredményeket érhet el.
 5. Szakszerű folyamat tervezés: munkatársaink között nemcsak informatikusok és programozó matematikusok, de a menedzsment és a gazdaság területét átlátó szakemberek is segítik ügyfeleinket. Ezért a VIR programok szakmai tudnivalóin kívül az üzletviteli jártasságunkat is megosztjuk Önnel. Tájékozódhat a termeléstervezés, a termelésirányítás, a raktárkezelés és számos más témakörben is.
SAP rendszer bemutatása
Üzletviteli tanácsadás, vállalatirányítási konzultáció

Töltse ki űrlapunkat az ingyenes tanácsadás igénybevételéhez.

Hogyan épül fel a SAP tanácsadás?

 • Megvizsgáljuk vállalata típusát, szervezeti felépítését és sajátosságait
 • Elemezzük, miként támogatják a vállalatirányítási rendszerek a cég működését
 • Bemutatjuk az igényekhez szabott javaslatunkat
 • Az üzletviteli tanácsadás során megmutatjuk, hogyan növelheti cége hatékonyságát digitalizált vállalatirányításon keresztül
 • A megvalósításra kidolgozunk egy ajánlatot, amennyiben úgy gondolja, hogy megoldásaink hozzájárulhatnak cége fejlesztéséhez

Hogyan tud jelentkezni vállalatirányítási tanácsadásunkra?

 • Töltse ki az alábbi űrlapunkat és kattintson a jelentkezés gombra
 • Kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonos időpontegyeztetés céljából
 • A kiválasztott időpontban 1 órás ingyenes ügyviteli tanácsadást tartunk Önnek budapesti irodánkban, külső helyszínen vagy online.
Acterra Üzletviteli tanácsadás

Üzletviteli tanácsadás – Gyakran ismételt kérdések

Hogyan igényelhetem meg a cégemre szabott vállalatirányítási rendszert?

Amennyiben az üzletviteli tanácsadás után Ön úgy dönt, hogy vállalatának munkafolyamatait egy testre szabott vállalatirányítási rendszerrel tenné hatákonnyá, úgy az első lépés egy ajánlatkérés. Ekkor felmérjük a vállalatánál jelenleg működő folyamatokat, valamint az Ön igényeit is. Ennek alapján tudjuk meghatározni, hogy mely területek szorulnak automatizációra, mely szoftvereket szükséges lecserélni.

Megtervezzük azt a rendszert, amely a leginkább képes hatékonnyá és sikeressé tenni vállalatánál a munkavégzést és a kivitelezést is vállaljuk. Ezt követően pedig végig üzemeltetjük, szükség esetén pedig frissítjük a rendszert. Valamint ügyfeleink rendelkezésére állunk, amennyiben bármilyen gond merülne fel a szoftverekkel.

Van lehetőség egyedi fejlesztés igénybevételére is?

Tapasztalatunk szerint általában minden iparágat, munkaterületet megfelelően tudnak kiszolgálni az SAP vállalatirányítási rendszerek. Azonban volt már rá példa, hogy ügyfeleinknek egyedi szoftvert fejlesztettünk, hiszen speciális esetről volt szó. Így amennyiben a felmérés során úgy látjuk, hogy az Ön vállalatának valóban egyedi fejlesztésű rendszerre van szüksége, úgy az Acterra International-nél erre is van lehetőség. Ehhez azonban mindenképp szükséges egy ajánlatkérés, valamint, hogy felmérhessük cége jelenlegi munkafolyamatait és a használt szoftvereket, rendszereket.

Milyen SAP csomagok érhetők el?

Tudjuk, hogy a vállalatok méretben és profilban is eltérnek egymástól, így SAP vállalatirányítási rendszereinket minden esetben cégére szabva alakítjuk ki. Van azonban két alapcsomag, amellyel a legtöbb esetben dolgozunk. Az SAP Business One tartalmaz minden főbb programot, amik a legtöbb vállalat igényeit megfelelően képesek kielégíteni. Kisebb mikro- és kezdő vállalkozásoknak pedig SAP starter package csomagunkat ajánljuk.

Jelentkezzen ingyenes ügyviteli tanácsadásra!

Ügyviteli és üzletviteli tanácsadás zárókép

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP STARTER PACKAGE

SAP HANA