Ingyenes üzletviteli tanácsadás

SAP Silver Partner

A 21. század vállalatirányítási rendszerei nagyságrendekkel képesek javítani egy-egy cég hatékonyságát. Jelentkezzen ingyenes üzletviteli tanácsadásra, ahol gyakorlott ERP szakértőink bevezetik Önt az innovatív vállalatirányítási programok világába!

Miért érdemes igénybe venni az ingyenes üzletviteli tanácsadás szolgáltatást?

 1. Innovatív szoftverek: a manuális adminisztráció és a nehezen hozzáférhető üzleti adatok rengeteg felesleges költséget okozhatnak. Egy jól felépített és automatizált ERP rendszer így hatalmas üzleti előny napjainkban.
 2. Tapasztalt tanácsadókkal beszélhet: az Acterra International munkatársai 13 éve foglalkoznak ERP rendszerek integrálásával és fejlesztésével, ezért gyorsan fel tudják mérni egy-egy vállalkozás üzleti igényeit.
 3. Egyedi fejlesztésű szoftverek: egyszerű és költséghatékony SAP programokon kívül a sajátos rendszerek integrálása sem jelent akadályt számunkra. Így akkor is bátran részt vehet üzletviteli tanácsadásunkon, ha úgy érzi, az Ön vállalatának speciális egyedi igényei vannak
 4. Szakszerű javaslatok KKV-nak is: napjainkban már nemcsak a multik tudnak érvényesülni ERP rendszerek használatával. Az SAP Business One csomaggal kis- és középvállalkozóként is jelentős eredményeket érhet el.
 5. Szakszerű folyamat tervezés: munkatársaink között nemcsak informatikusok és programozó matematikusok, de a menedzsment és a gazdaság területét átlátó szakemberek is segítik ügyfeleinket. Ezért a VIR programok szakmai tudnivalóin kívül az üzletviteli jártasságunkat is megosztjuk Önnel. Tájékozódhat a termeléstervezés, a termelésirányítás, a raktárkezelés és számos más témakörben is.
SAP rendszer bemutatása
Üzletviteli tanácsadás, vállalatirányítási konzultáció

Töltse ki űrlapunkat az ingyenes tanácsadás igénybevételéhez.

Hogyan épül fel az ügyviteli, üzletviteli tanácsadás?

 • Megvizsgáljuk vállalata típusát, szervezeti felépítését és sajátosságait
 • Elemezzük, miként támogatják a vállalatirányítási rendszerek a cég működését
 • Bemutatjuk az igényekhez szabott javaslatunkat
 • Az ügyviteli tanácsadás során megmutatjuk, hogyan növelheti cége hatékonyságát digitalizált vállalatirányításon keresztül
 • A megvalósításra kidolgozunk egy ajánlatot, amennyiben úgy gondolja, hogy megoldásaink hozzájárulhatnak cége fejlesztéséhez

Hogyan tud jelentkezni vállalatirányítási tanácsadásunkra?

 • Töltse ki az alábbi űrlapunkat és kattintson a jelentkezés gombra
 • Kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonos időpontegyeztetés céljából
 • A kiválasztott időpontban 1 órás ingyenes ügyviteli tanácsadást tartunk Önnek budapesti irodánkban, külső helyszínen vagy online.
Acterra Üzletviteli tanácsadás

Jelentkezzen ingyenes ügyviteli tanácsadásra!

Ügyviteli és üzletviteli tanácsadás zárókép

Elégedett ügyfeleink

Alma Gyógyszertárak - Acterra Partner
Budapest Bank Logo - Acterra Partner
Phosphea Logo - Acterra Partner
HEPIK Logo - Acterra Partner
IAAC Logo - Acterra Partner
ArcelorMittal Logo - Acterra Partner

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP STARTER PACKAGE

SAP HANA