SAP vállalatirányítási rendszer

Szeretné vállalatát egy testreszabott, modern információs rendszerrel felszerelni? Esetleg cégénél már van vállalatirányítási rendszer, de tovább fejlesztené? Az Acterra International tanácsadói segítségével gyorsan és költséghatékonyan megvalósíthatja elképzeléseit.

Az Acterra International kifejezetten a KKV szektor számára fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére és üzemeltetésére specializálódott. A vállalatirányítási rendszer egy olyan integrált megoldást takar, amely egyesíti a vállalat működéséhez kapcsolódó minden információt és segíti annak maximális kihasználását az optimális működés elérése érdekében. Gyakran nevezik vállalati ERP rendszernek (Enterprise Resource Planning), azaz erőforrás-tervező szoftvernek is ezeket a programokat.

Az Acterra-nál elsősorban SAP alapokon nyugvó rendszerekkel foglalkozunk, mint például az SAP Business One. Ezek a szoftverek moduláris felépítésüknek köszönhetően a speciális igényekhez is professzionálisan illeszthetők. Az SAP vállalatirányítási rendszerek számtalan iparágnak és cégméretnek képesek professzionális megoldást kínálni. Vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és bemutatjuk az Ön cégéhez leginkább illő megoldást!

Ma már egy vállalat sem lehet versenyképes egy hatékony vállalatirányítási rendszer nélkül. Kérjen cégre szabott ajánlatot rendszerintegráció szolgáltatásunkra még ma!

Az integrált vállalatirányítási rendszer előnyei

A bevezetést követően azt fogja tapasztalni, hogy rohamosan javul vállalkozása felett a kontroll és egyre jobban átlátja a mindennapi működést. A stratégiai tervezés a korábbiakhoz képest sokkal kevesebb időráfordítással jár, mivel az adatokhoz azonnal hozzáfér néhány kattintással. További előnyök a rendszer bevezetését követően:

 • csökkenek az adminisztrációs költségek
 • felfedezhetők a kritikus hibák a vállalati folyamatokban
 • azonnal rendelkezésre álló és folyamatosan naprakész üzleti adatok
 • könnyű kezelhetőség, minden információ egy helyen érhető el
 • a problémákat előre látja, így gyorsabban be tud avatkozni

Az Acterra-nál az a célunk, hogy ügyfeleink igényeit felmérve optimális vállalatirányítási rendszer megoldásokat javasoljunk. Ezt követően gyors és költséghatékony bevezetést biztosítunk. Tanácsadóink segítenek a betanulásban és folyamatos támogatást nyújtanak a használat során is.

A felhasználói felületet hosszú évek piaci visszajelzései alapján fejlesztjük, így a munkatársai is gyorsan el tudják sajátítani működését. Célunk, hogy a VIR rendszert az alkalmazottak is hasznos, adminisztrációt csökkentő eszköznek tekintsék.

Milyen modolukból áll egy vállalatirányítási rendszer?

A teljes testreszabhatóság remek lehetőséget jelent bármely cég számára, hiszen nem kell feleslegesen pénzt áldozni olyan szoftverre, ami szükségtelen funkciókat tartalmaz. A legfontosabb modulok az SAP vállalatirányítási rendszereinkben a teljesség igénye nélkül a következők:

 • CRM – integrált ügyfélkezelés
 • Értékesítés
 • Beszerzés
 • Készletgazdálkodás
 • Gyártás
 • Szerviz
 • Könyvelés, számlázás és banki tranzakciók

Természetesen mindig figyelembe vesszük az egyedi elvárásokat és az alapján teszünk javaslatot a szoftverspecifikációra. A tanácsadásnak köszönhetően optimalizálni tudja a vállalatirányítási rendszer árát az aktuális igényekhez. A moduláris felépítésnek köszönhetően nem kell azonnal minden részterületet bevonni a folyamatba, hiszen később is bővítheti a programot, ha új funkciókra van szüksége.

Miért érdemes az SAP vállalatirányítási rendszert választani?

Gyors és megbízható vállalatirányítási rendszer

Az SAP integrált vállalatirányítási rendszerben biztonságban tudhatja adatait. Mivel minden információ egyetlen adatbázisba kerül, ezért nem kell többé a lassú betöltéssel és nehéz elérhetőséggel bajlódnia. A különféle SAP rendszerek nagy adatmennyiség mellett is stabilan, villámgyorsan működnek.

Minden cégméretben elérhető

Az SAP rendszer ma már minden méretkategóriában elérhető: az SAP Business One ERP-rendszer például kifejezetten a kis és középvállalatok igényeire lett szabva, ezért napjainkban már nemcsak a nagyvállalatok privilégiuma a hatékony és eredményes vállalatirányítás.

Teljeskörű megoldást nyújt

Az SAP vállalatirányítási szoftverek rendelkeznek minden olyan szükséges funkcióval, melyek nélkülözhetetlenek egy KKV cég napi működéséhez. A számlázás és pénzügyek kezelése mellett gyártástervezést és akár jelentések készítését is elláthatja az SAP B1 vagy SAP HANA programokkal. Minden feladatot egyszerre tud átlátni, mely eredményesebb döntéshozatalt, nagyobb felkészültséget és a határidők könnyebb betartását eredményezi.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A rendszeres SAP frissítések lehetővé teszik, hogy a felhasználói felület átlátható, a feladatok nyomon követhetők legyenek. A UX barát felület ezen kívül teljesen testreszabható: munkatársai a saját igényeiknek megfelelő, kényelmes platformot használhatnak. Az SAP kiegészítők, mint az  SAP Analytics és Fiori hozzájárulnak a jobb és modernebb UX élményhez: akár napi értesítéseket és emlékeztetőket is kérhet a telefonjára.

Mindig elérhető, integrálható

Az SAP vállalatirányítási szoftver segítségével valós idejű információk alapján tud döntést hozni cége napi működéséről, akár felhőn keresztül is, így nincs egyetlen eszközhöz kötve. A program ráadásul könnyedén összekapcsolható külső szoftverekkel is, mint a Microsoft Outlook vagy más olyan programok, amelyeket napi szinten használ vállalata.

integrált vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszerek fajtái az Acterra-nál

A cégek igényei egy ERP rendszer felé igencsak eltérők lehetnek. Amennyiben számtalan ajánlatkéréssel kell megbirkóznia az értékesítőknek, CRM modulra lesz szüksége. Ha a raktárkészlet kezelése okoz napi szinten kihívást, Bx Mobile Warehouse rendszer lesz a prioritás. Legyen szó számlázásról, dokumentálásról, pénzügyi kimutatásokról, üzleti szoftver megoldásaink között biztosan megtalálja a megfelelőt.

Ha felkeltettük érdeklődését vállalatirányítási rendszer megoldásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink néhány munkanapon belül egy ingyenesen tanácsadás keretében bemutatják, hogy milyen cégre szabott megoldást érdemes választania.

Gy.I.K.

Milyen szolgáltatások érhetők el az Acterra-nál?

Az Acterra International alapvetően vállalatirányítási rendszerek cégre szabott tervének készítésével és bevezetésével foglalkozik. A bevezetést követően pedig a háttérből nyújt támogatást ügyfeleinek. Emellett azonban SAP tanácsadó szolgáltatás is igénybe vehető, amennyiben például az Ön vállalata már vállalatirányítási rendszer segítségével működik, de bizonyos kérdések, elakadások merülnek fel.

Ilyen lehet például a rendszer bővítésének igénye, vagy hogy mely rendszer tenné hatékonnyá a vállalat új munkafolyamatát. Az Acterra üzleti tanácsadói szolgáltatását díjmentesen veheti igénybe.

Mely SAP programokkal dolgozik az Acterra?

Az Acterra szakemerei elsődlegesen az SAP Business One integrált vállalatirányítási rendszer megoldásával dolgoznak, ami remekül képes kiszolgálni a kis- és középvállalatok üzleti igényeit. Ez a szoftvercsomag tartalmaz minden programot, amire egy ilyen cégnél szükség lehet a könyveléstől az iktatáson át a projekt kezelésig. Emellett az SAP HANA és SAP Fiori is termékeink részét képezik.

A legkisebb cégeknek, mikro- és kisvállalkozásoknak pedig lehetőségük van a számukra megfelelőbb, Starter Package programcsomagot igénybe vennie. Ennek célja, hogy Ön semmi olyan plusz szoftverért ne fizessen, amelyre vállalata munkafolyamataihoz nincs szükség.

Vállalatirányítási rendszer egyedi igényekkel: lehetséges?

Alapvetően az SAP szoftvercsomagjaival dolgozunk, de szolgáltatásainkat nem korlátozzuk kizárólag ezekre. Egyedi igényeket is megvalósítunk. Ahhoz, hogy meg tudjuk határozni, hogy az Ön egyedi igényére van-e lehetőség, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Oroszlán Gábor - Acterra

Oroszlán Gábor

Senior tanácsadó

Érdeklődik vállalatirányítási megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP STARTER PACKAGE

SAP BUSINESS ONE

SAP HANA