Vállalat­irányítási rendszer

Szeretné vállalatát egy testreszabott, modern információs rendszerrel felszerelni? Esetleg továbbfejlesztené cége meglévő vállalatirányítási rendszerét? Az Acterra International tanácsadói segítségével gyorsan és költséghatékonyan megvalósíthatja elképzeléseit.

Az Acterra International Kft. a KKV szektor számára fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésér és üzemeltetésére specializálódott. A vállalatirányítási rendszer egy olyan integrált megoldást takar, amely egyesíti a vállalat működéséhez kapcsolódó minden információt és segíti annak maximális kihasználását az optimális működés elérése érdekében. Gyakran nevezik vállalati erőforrás-tervező rendszernek, angolul ERP-nek (Enterprise Resource Planning) is ezeket a programokat.

Az Acterra-nál elsősorban SAP alapokon nyugvó rendszerekkel foglalkozunk, mint például az SAP Business One. Ezek a szoftverek moduláris felépítésüknek köszönhetően a speciális igényekhez is professzionálisan illeszthetők. Az SAP vállalatirányítási rendszerek főleg a KKV-nak, de a legkülönbözőbb iparágak számára nyújtanak kielégítő megoldást. Vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal és bemutatjuk az Ön cégéhez leginkább illő megoldást!

Profi vállalatirányítási megoldást keres?
Kérjen ingyenes konzultációt tapasztalt tanácsadóinktól!

Az integrált vállalatirányítási rendszer előnyei

A cége feletti kontrollja rohamosan javul a bevezetést követően és úgy érzi majd, hogy egyre jobban átlátja a mindennapi működést. A stratégiai tervezés a korábbiakhoz képest sokkal kevesebb időbefektetéssel jár, mivel az adatok gyorsan átláthatók. További előnyök a rendszer bevezetését követően:

 • csökkenek az adminisztrációs költségek
 • felfedezhetők a kritikus hibák a vállalati folyamatokban
 • percre pontos áttekintése a cégének
  könnyű kezelhetőség, minden adat egy helyen
 • pontos adatokra alapozhatja üzleti döntéseit

Az Acterra-nál az a célunk, hogy ügyfeleink igényeit felmérve optimális vállalatirányítási rendszert javasoljunk. Ezt követően gyors és költséghatékony bevezetést biztosítunk: tanácsadóink segítenek a betanulásban és folyamatos támogatást nyújtanak a használat során.

A felhasználói felületet hosszú évek piaci visszajelzései alapján fejlesztjük, így a munkatársai is gyorsan el tudják sajátítani működését. Célunk, hogy a VIR rendszert az alkalmazottak is hasznos, adminisztrációt csökkentő eszköznek tekintsék.

Milyen modolukból áll egy vállalatirányítási rendszer?

A teljes testreszabhatóság remek lehetőséget jelent bármely cég számára, hiszen nem kell feleslegesen pénzt áldozni olyan szoftverre, ami szükségtelen funkciókat tartalmaz. A legfontosabb modulok az SAP vállalatirányítási rendszereinkben a teljesség igénye nélkül a következők:

 • CRM – integrált ügyfélkezelés
 • Értékesítés
 • Beszerzés
 • Készletgazdálkodás
 • Gyártás
 • Szerviz
 • Könyvelés, számlázás és banki tranzakciók

Természetesen mindig figyelembe vesszük az egyedi elvárásokat és az alapján teszünk javaslatot, hogy mely modulokra lehet szüksége a rendszer bevezetésekor és az azt követő években. A moduláris felépítésnek köszönhetően később is bővítheti a programot, ha új funkciókra van szüksége.

SAP vállalatirányítási rendszer

Miért érdemes az SAP vállalatirányítási rendszert választani?

Az SAP rendszer ma már minden méretkategóriában elérhető: az SAP Business One ERP-rendszer kifejezetten a kis és középvállalatok igényeire lett szabva. Valós idejű információk alapján tud döntést hozni cége napi működéséről, akár felhőn keresztül is. Segítségével csökkenek az irányítási költségei a pénzügyek, készletezés, beszerzés, ügyfélkezelés területein. Egyetlen szoftverben elérhető minden szükséges modul, ráadásul számos külső alkalmazással is összekapcsolható a rendszer (például Microsoft Outlook). A felhasználói élményt támogató felület teljesen testreszabható: munkatársai a saját igényeiknek megfelelő, kényelmes felületet használhatnak.

SAP vállalatirányítási rendszer
Oroszlán Gábor - Acterra

Oroszlán Gábor

Senior tanácsadó

Érdeklődik vállalatirányítási megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP STARTER PACKAGE

SAP BUSINESS ONE

SAP HANA