WMS rendszer,
raktárirányítási rendszer

SAP Silver Partner
A WMS rendszer bevezetése valódi előrelépést hoz a vállalatok életébe: a raktári és gyártási folyamatok jelentősen egyszerűbbek, a költségek pedig mérhetően alacsonyabbak lesznek, már néhány hónapon belül. Az SAP Business One-nal kompatibilis WiSys Agility raktárirányítási rendszer rugalmas, egyszerűen kezelhető, teljesen cégre szabható megoldás. Ismerje meg Ön is!

Bemutatkozik a WiSys Agility WMS rendszer

A raktárkezelés fontos és nagy felelősséggel járó feladat. Ha nem vigyázunk, a napi feladatok elvégzése során könnyen elveszhetnek a részletekben – ennek pedig a hatékonyság látja kárát. Egy elavult, vagy nem elég jól szervezett raktárkezelési stratégia rengeteg idő-és pénzveszteséget jelent a cégnek: hogy ezt megelőzzük, vagy visszafordítsuk a folyamatot, egyértelműen az automatizáció a kulcs.

Az SAP Business One ERP rendszerrel is kompatibilis WiSys Agility WMS rendszer azért jött létre, hogy a valós idejű készletinformációk egy gombnyomással elérhetőek legyenek, és a céges ellátási lánc zökkenőmentesen működjön. Az Acterra International kínálatában a szoftver két alkalmazási területe is elérhető: az alapvető gyártási és raktározási folyamatokat sokoldalúan támogató Agility Essentials, és a saját folyamatok mellett a bérraktározás igényeinek is tökéletesen megfelelő Agility Fulfillment. Ismerje meg őket részletesebben!

SAP Silver Partner
Agility Mobile

Profi vállalatirányítási megoldást keres termelő vállalkozásának?
Kérjen ingyenes konzultációt tapasztalt tanácsadóinktól!

WiSys Agility Essentials: rugalmas és méretezhető megoldás

Kulcsrakész, rugalmas és méretezhető – ez a három előnyös tulajdonság jellemzi leginkább az SAP mobil raktári megoldását. A WiSysAgility Essentials WMS szoftver segítségével egyszerűen könyvelhetők az egyes raktári mozgások, és csak néhány lépés a kontrollált, valós idejű anyagmozgatás. A vonalkód vagy QR-kód alapú rendszerrel áttekinthetőek és pontosan visszakövethetőek lesznek a folyamatok.

A WiSys Agility Essentials tökéletesen kompatibilis az SAP Business One vállalatirányítási rendszerrel. A raktárkezelő program bevezetése számos előnnyel jár: az alapvető raktári és gyártási folyamatok támogatása mellett széles eszközkészletet is biztosít, amely jelentősen megkönnyíti a dolgozók munkáját.

A WiSys Agility Essentials raktárirányítási rendszer főbb funkciói

A WiSys Agility Essentials WMS rendszer sokoldalú szoftver, amely hatékony támogatást biztosít a raktári és gyártási folyamatok során. Néhány példa a hasznos funkciók közül:

 • árubeérkezés, és kiszállítás;
 • raktári tranzakciók: anyagbevételezés, anyagkiadás, készletáttárolás; készletáttárolási kérelem;
 • szállítólevél készítés;
 • komissiózás/irányított komissió;
 • csomagolás;
 • gyártásba adás, beérkezés gyártásból;
 • leltározás;
 • tárhely/sarzs/sorozatszám kezelés;
 • dokumentum-és címkenyomtatás;
 • cikk/ tárhely/sorozatszám tábla nézetek.
Agility szoftver

WiSys Agility Fulfillment: egyszerű megoldások komplex rendszerekhez

Amellett, hogy az Essentials megoldáshoz hasonlóan a Wisys Agility Fulfillment is maradéktalanul ellátja a saját logisztikai folyamatok támogatását, ennél jóval többet is nyújt. Ahogy nevéből is sejthető, ez az alkalmazási terület a fulfillment szolgáltatást nyújtó cégek jobb keze, amely fejlett bérraktározási megoldásaival segít szintet lépni a hatékonyságban.

Mit értünk fulfillment alatt?

Azt a szolgáltatást, amikor egy vállalat a logisztikai folyamatok menedzselését megbízóitól átvéve a termékek beérkezéséért, tárolásáért, újra vagy átcsomagolásáért, továbbításáért felelős, fulfillmentnek nevezzük. Gyakori példák az online kereskedelemmel foglalkozó cégek. Ahhoz, hogy ezen a területen sikeresen vezessük a logisztikai folyamatokat, a kifejezetten erre specializált szoftver használata a legjobb, amit tehetünk. A WiSys Agility wms rendszer Fulfillment megoldási területe épp az ilyen cégek kihívásaira nyújt választ.

Kézenfekvő wms rendszer megoldások gyártás és raktározás terén

Azok a cégek, amelyek kereskedelemmel és/vagy bérraktározással foglalkoznak, jelentősen hatékonyabbá tehetik szabványos műveleteiket az áruk dobozos, raklapos kiszedésétől egészen a termékek komissiózásáig. Mindezek mellett a gyártási folyamatokhoz kapcsolódóan is rengeteg időt spórol használóinak ez a típusú raktárirányítási rendszer: jelentősen rövidíti a gyártott termékek készrejelentése és a betárolás közötti időt. A WiSys Agility Fulfillment lehetővé teszi a termékek raklapos lejelentését, így teljes raklap szállítása esetén a raklap közvetlenül a „szállítmányra rakható”. Ez a folyamat megspórolja készletrevétel és az újbóli kiadás közötti műveleteket, ezzel jóval időhatékonyabbá téve mindennapi gyakorlatokat.

Megbízható Raktárirányítási Rendszer
agility fulfillment bérraktározás

Digitális működés, nyomtatható eredmények

Legyen szó szállítólevélről, komissióról, kiszedési listáról, vagy egyéb, a szállítmányt kísérő dokumentumról, a logisztikában dolgozók jól tudják: számos feladat során papíralapon is szükség van bizonyos adatokra. A WiSys Agility rendszerbe foglalt Crystal Report és Agility Label Designer segítségével a nyomtatandó fájlok egyszerűen létrehozhatók és módosíthatók.

A Wisys Agility Fulfillment wms szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy képes minimalizálni a hibázás, az emberi tévedés lehetőségét. Jó példa erre, hogy a fent említett folyamat során az egyes dokumentumok ügyfelekhez rendelhetők – így a raktárban lévő felhasználók mindig a megfelelőt nyomtatják majd ki.

Személyre szabható raktárirányítási rendszer, egyéni csomagolási megoldások

A WiSys Agility Fulfillment segítségével a teljes csomagolási folyamat személyre szabható: egyaránt végezhetjük mobil adatgyűjtőn, munkaállomáson, vagy akár ezek kombinált használatán keresztül. A szoftver ezen funcióterülete lehetővé teszi, hogy magunk határozzuk meg a csomagolás módja mellett az adatok kitöltési sorrendjét is.

Közvetlenül szállításhoz rendelhetjük a raklapokat, amennyiben teljes raklapnyi árut szállítunk, így megspórolva a köztes mozgások elvégzését. Akár a gyártás, akár a kereskedelem a fő területünk, a WiSys wms rendszer mobil megoldásaival könnyedén át-vagy újracsomagolhatjuk a szállítandó terméket – így maximálisan alkalmazkodhatunk az ügyfél egyedi igényeihez.

A WiSys Agility Fulfillment raktárirányítási rendszer főbb funkciói

Kiszedés és komissiózás

 • Raklapos szállítmányok létrehozása
 • Kiszedés raklapra/dobozra
 • Raklapválasztás
 • Komissiózás
 • Szállítólevél nyomtatás
 • Kiszedési lista elkészítése
 • UCC-128 címke nyomtatás

Csomagolás és szállítás

 • Csomagolás PC-n és mobil adatgyűjtőn
 • Vonalkódolvasók, táblagépek használata
 • Szállítási feladatok teljes körű támogatása

A csomagolási egységek kezelése

 • Egyedi csomagolási követelmények
 • Raklapok, dobozok, zsákok, hordók stb.
 • Egyedi csomagolási dokumentáció
 • Belső csomag kapcsolat
 • A doboz méretének meghatározása
Csomagolási egységek kezelése
wms szoftver bevezetése

Egyszerű szállítási megoldások, ERP rendszerbe integrálva

A felsorolt előnyök mellett a WiSys Agility Fulfillment egyszerű szállítási megoldásokat is kínál az SAP Business One vállalatirányítási ERP rendszer felhasználói számára. A kulcs nem más, mint három, leegyszerűsített adatbeviteli űrlap, amelyek valós időben frissülnek, és naprakész szállítási információkat nyújtanak a logisztika számára. Ezzel pedig a vevői rendelések feldolgozását, a szállítás előkészítését, a kiszedést és a szállítólevél elkészítését egyaránt nagyban leegyszerűsítik.

Miért hasznos a WiSys Agility WMS rendszer bevezetése?

Információk valós időben, valós helyen

A WiSys Agility WMS szoftver jelentősen csökkenti az utólagos adminisztrációt, hiszen ezt a műveletetet a raktári és gyártási mozgások valós helyén, valós időben végzi el. Nincs szükség többé külön anyagmozgatásra az adminisztrációhoz: az információ azonnal készen áll.

Tökéletesen cégre szabható wms rendszer

Ahány cég, annyi ideális wms rendszer – ebben a szemléletben készült a WiSys Agility program is. A szoftver tökéletesen adaptálható az Ön cége egyedi folyamataihoz is: az Agility Design Tools segítségével kódolás vagy bármiféle bonyolult informatikai művelet nélkül igényeihez igazíthatja a rendszert. Arra is lehetőség van. hogy egyedi adatbeviteli/megjelenítési sorrendet hozzunk létre.

Méretezhető megoldás

Egy raktárirányítási rendszer, amely képes cégével együtt növekedni? Az Acterra International elhozza Önnek ezt a megoldást! Tökéletesen működik akkor is, ha mini raktárt kezel egyetlen eszközzel és akkor is, ha a fejlődés hatására már kifinomult, több eszközből álló közegre van szüksége. Hatékony megoldásokat nyújtunk bérraktározás esetén is.

Minimális hibalehetőségek

Csak az hibázik, aki dolgozik: az emberi tévedésekkel sajnos kalkulálnunk kell. Kivéve akkor, ha a vállalat már túl van a wms rendszer bevezetésén – a raktárirányítási szoftver ugyanis minimálisra csökkenti a becsúszó hibák lehetőségét. A WiSys Agility segítségével elkerülhetők az olyan, súlyos költségekkel járó készletnyilvántartási hibák, mint például a készlethalmozás, a pontatlan adminisztráció, vagy az ügyfelek adatainak összekeveredése.

A WiSys Agility WMS raktárirányítási rendszer további előnyei

 • Rövidebb kiszolgálási idők;
 • Készletnyilvántartás pontosságának növekedése;
 • A rendelés és a szállítás közötti átfutási idő csökkenése;
 • Ügyfélelégedettség növekedése;
 • Növekvő szállítási pontosság;
 • A raktárak jobb kihasználása;
 • Készletek optimális szinten tartása.
Cégre szabható raktárirányítási szoftver
Kriston Csaba - Acterra

Kriston Csaba

Érdeklődik a WiSys Agility WMS szoftver megoldásai iránt?

További információkért keresse tapasztalt munkatársunkat!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

PPS ONE

BX MOBILE WH