Gyártás

Automatizálja a gyártás közben felmürlő ismétlődő feladatokat

A termelés olyan többismeretlenes egyenlethez hasonlítható, amelyben minden tényező folyamatosan változik. Változnak a vevők igényei, az anyag árak, a rendelkezésre álló erőforrások, valamint a feltételek, amelyeknek minden változás mellett meg kell felelni. Ennyi tényező egyidejű kezelése komoly kihívást jelenthet minden vállalkozás számára, különösen akkor, ha az automatizálható, és a nagy volumenben elvégezhető feladatokat manuálisan kell megoldani.

Az ACTERRA International Kft. rendszerei teljes körű megoldást nyújtanak a fentebbi kihívásokra. Termelési formától függetlenül fontosnak tartjuk, hogy valamennyi megoldásunk már a kezdeti lépésektől támogassa a felhasználók munkáját, és ahol lehet, automatizáljuk az ismétlődő feladatokat.

Automatizált gyártás
Gyártás iparág

Természetesen, nem tudjuk kiváltani a rendszert használók munkáját (ez nem is lenne célszerű), de segítjük azzal, hogy bekészítjük az adatokat, figyelmeztetéseket, emlékeztetőket küldünk, vagy elvégzünk olyan összetett számításokat, amelyek sok időt és hibázási lehetőséget rejtenek magukba. A rendszereink a legproblémásabb pontokon támogatják a felhasználók munkáját: segítenek a kalkulációban, lehetővé teszik az ajánlatok elkészítésélt, és a rendelések nyomonkövetését, jöjjenek azok bármilyen formában (e-mail, telefon, EDI, stb.). Segítünk kiszámolni a gyártás anyagszükségletét, majd ezek alapján a beszerzés megtervezését, és a beérkező áru ellenőrzését és betárolását. Menedzseljük a teljes gyártást, beleértve a gyártás beütemezését, és a gyorsan változó igények miatt a gyártás újraütemezését, valamint a gépi és emberi erőforrásokat. Pontos képet adunk a termelés folyamatáról, a futó gyártások állapotáról, az eszközeink és erőforrásaink kihasználtságáról. A késztermék elkészültét akár üzenetként is jelezhetjük. Számos eszköz segít a szállítmányok összeállításában (pl. mobil alkalmazások, csomaglista készítés, térfogat és súlyszámítások). A rendelkezésre álló eszközökkel szinte bármilyen bizonylatot el tudunk készíteni, nyelvtől és formátumtól függetlenül.

Oroszlán Gábor - Acterra

Oroszlán Gábor

Senior tanácsadó

Érdeklődik vállalatirányítási megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

Gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

PPS ONE

SAP STARTER PACKAGE