SAP Cloud Platform

SAP Silver Partner

Az SAP Cloud Platformról

A folyamatosan változó és felgyorsult gazdasági világban sokkal nehezebb versenyképesnek maradni a célpiacunkon, mint korábban. Megfontoltabb döntéshozatalra és bárhonnan, bármikor elérhető adatokra van szükség. A hagyományos asztali integrált vállalatirányítási rendszereket egyre gyakrabban egészítik ki felhő alapú szolgáltatások, melyek segítségével rugalmasabban és egyszerűbben férhetünk hozzá a napi munkához szükséges információkhoz.

Az SAP Cloud Platform egy egyedülálló memória alapú adatbázis szolgáltatás, mellyel adatokat elemezhet, kezelhet és oszthat meg a felhőben. Bővítse üzleti folyamatait a felhőben: ismerje meg az Acterra SAP Cloud szolgáltatását!

SAP Silver Partner

Ma már egy vállalat sem lehet versenyképes egy hatékony vállalatirányítási rendszer nélkül. Kérjen cégre szabott ajánlatot rendszerintegráció szolgáltatásunkra még ma!

Az SAP Cloud Platform előnyei

 • Felgyorsítja a teljeskörű integrációt és az adatok szinkronizálását.
 • Elősegíti a cég innovatív folyamatait valós idejű adatkezeléssel.
 • Megbízható hozzáférést biztosít más SAP programokhoz és külső jelentéskezelő szoftverekhez is.
 • Teljeskörű digitális élményt nyújt a felhasználóknak: telefonról is hozzáférhető dokumentumok, ügyféladatok és komplex jelentések.
 • Lehetővé teszi a folytonos irányítást egy biztonságos cloud ERP rendszer keretein belül.
 • Az SAP Cloud Platform bevezetésével agilis és dinamikus módon bővítheti már meglévő Business One szoftverét anélkül, hogy megzavarná a kulcsfontosságú üzleti folyamatok működését.
 • Automatizálhatja a munkafolyamatokat, hogy nagymértékben csökkenthesse a manuális feladatok időigényét.
 • Valós idejű folyamatmenedzsment az üzleti mozgékonyság javítása érdekében
cloud erp bevezetés

Milyen vállalkozások esetében működik hatékonyan egy felhőalapú ERP rendszer?

 • A közép-európai régióban végzett tanulmány alapján a 10 fő alatti mikrovállalkozások előszeretettel alkalmaznak cloud ERP megoldásokat.
 • Olyan nagyvállalatok körében is népszerűek a felhő szolgáltatások, akik sok telephellyel és felhasználóval rendelkeznek – kiváltképp igaz ez a kereskedő és szolgáltató szférára.
 • Azok a fiatalabb cégvezetők is szívesen váltanak, illetve egészítik ki meglévő ERP programjukat felhő alapú vállalatirányítási rendszerrel, akik nyitottak az új technológiák bevezetésére.
sap cloud platform integrálás

Menedzselt SAP Cloud Platform szolgáltatások az Acterrától

Egy vállalatirányítási rendszer akkor tud piaci előnnyé válni, ha minden munkatárs és minden részleg részt vesz annak működtetésében. A bevezetés így idő- és tudásigényes feladat.

Ügyfeleinknek nem csupán az üzleti/ügyviteli gondjaik kapcsán nyújtunk támogatást: az Acterra International komplett szállítóként, a teljes informatikai infrastruktúra kialakításában és üzemeltetésében is részt vesz. Számunkra fontos, hogy ha ügyfelünk invesztál a megfelelő üzleti rendszerbe, akkor a számára a legoptimálisabb megoldást kínáljuk. Munkatársaink vizsgázott tanácsadók és technikusok, akik azért dolgoznak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki ügyfelünk IT környezetéből, valamint átvállaljuk mindazokat a feladatokat, amelyek a rendszer fenntartásával és üzemeltetésével kapcsolatosak.

Mit nyújtunk a SAP Business One Cloud ERP bevezetése során?

 • Testreszabás – Megoldásaink lehetővé teszik, hogy megőrizze vállalkozása egyedi jellemzőit, ugyanakkor építsen a legjobb iparági gyakorlatra, mindezt a rugalmasság megtartásával.
 • Integráció – Vállalkozása valamennyi adatát szinkronizáljuk, és lehetővé tesszük azok gyors, biztonságos elérését és használatát.
 • Végrehajtás – Több száz sikeres projekt és a kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan dolgozunk.
 • Képzés – Speciális képzéseink lehetővé teszik a felhasználók gyors és eredményes oktatását, a képzésekhez készült anyagok pedig lehetővé teszik az újonnan belépők gyors oktatását.

SAP Cloud Platform költségoptimalizálás

Az SAP Business One Cloud megoldással mentesül a helyben telepített megoldások legjelentősebb költségétől, a szoftver licencek és a hardver eszközök megvásárlásának díjaitól. A továbbiakban nem kell a karbantartási díjakkal, sem a hálózat és egyéb járulékos (pl. mentések infrastruktúrája és díja) költségekkel foglalkoznia. Nincs adatvesztés, átállás vagy upgrade kapcsán felmerülő időveszteség, vagy többletköltség.

Tapasztalat

Az ACTERRA International Kft. az SAP Silver partnere, emellett számos más üzleti megoldásszállítóval és hosting céggel áll partnerkapcsolatban. Termékportfolióink és tapasztalatunk garantálja, hogy minden leendő ügyfelünk számára a legjobb megoldást kínáljuk.

Távoli hozzáférés

Az SAP Cloud Platform szolgáltatással az összes kulcsfontosságú üzleti információ könnyedén elérhető, amihez nem kell más, csupán egy internetkapcsolat. Az elérés valós időben történhet bármilyen eszközről (PC, MAC, Linux, okostelefon). Épp ezért, a Cloud ERP rendszer „Platform as a Service” (PaaS) kiváló azoknak a cégeknek, akik több tucat felhasználót szeretnének a vállalatirányítási rendszerhez hozzáadni.

Mentés, helyreállítás és karbantartás

Az SAP Business One Cloud gondoskodik az üzleti adatok teljes körű mentéséről és tárolásáról. Annak ellenére, hogy a legfontosabbnak a megelőzést tekintjük, csapatunk felkészült a nem várt események által okozott károk mérséklésére és helyreállítására is. A mentett adatokból minimális veszteséggel visszaállíthatók az adatok, lerövidíthetők a nem várt események okozta állásidők és mérsékelhetők a kiesés okozta többletköltségek.

Rugalmasság

Az SAP Business One Cloud lehetővé teszi az új felhasználók egyszerű hozzáadását a rendszerhez, de az eltávolítás is azonnal megtörténhet néhány kattintással. A rendszer együtt nő az Ön vállalkozásával, igény szerint új licencek, funkciók lesznek elérhetők anélkül, hogy egyedi szoftvereket kellene vásárolnia, vagy bővítenie kellene a meglévő hardveres környezetet.

Az ACTERRA Menedzselt SAP szolgáltatásai

Az ACTERRA International Kft. különféle hardveres, szoftveres és műszaki szolgáltatásokat nyújt. Csapatunk erős szakmai kapcsolatokat ápol az iparág vezető szállítóival, így megoldásainkat versenyképes áron kínáljuk üzletfeleinknek, munkatársaink pedig a legújabb műszaki megoldások bevezetésével jelentősen hozzájárulnak ügyfeleink igényeinek maradéktalan kielégítéséhez.

Zsila Zsolt - Acterra

Zsila Zsolt

Tanácsadó

Érdeklődik SAP megoldásaink iránt?

Igényeljen ingyenes SAP konzultációt kötöttségek nélkül!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP ANALYTICS / FIORI

SAP STARTER PACKAGE