Nagy és kis­kereskedelem

Egyszerűsítse feladatait hatékony vállalatirányitási megoldásokkal

Rendszereink olyan hatékony eszközzé válhatnak a felhasználók kezében, amellyel megsokszorozható a munka hatékonysága, a gyorsabb és pontosabb kiszolgálásnak köszönhetően pedig jelentősen növelhető a partnerek elégedettsége.

A kereskedelemben rendkívül komoly jelentősége van az ügyfélkapcsolatok ápolásának, a releváns információk helyes értelmezésének. A rendelkezésünkre álló eszközökkel az értékesítés kezdeti mozzanatától a szerződéskötésen át, a számlázásig és az utókövetésig, minden lépés lefedhető, így teljes képet kaphatunk az ügyfél igényeiről, elvárásairól és visszajelzéseiről.

Kereskedelem iparág
Kereskedelmi megoldások

Kínálatunkban szereplő megoldások a legkülönfélébb eszközökről használhatók. Képesek vagyunk szinte bármilyen adatforrást feldolgozni (pl. vevői rendelések beemelése a rendszerbe). Támogatjuk a keretszerződéseken alapuló szállítások követését, egyedi árak, akciók, mennyiségi és időszaki kedvezmények kezelését. Legalább ilyen fontos, hogy a különböző vevőknél más-más számon nyilvántartott árukat is egyszerű módon kezeljük, lehetőség van alternatív, vagy helyettesítő cikkek definiálására is a rendszerben. Tetszőleges számú raktárat, vagy tárhelyet hozhatunk létre, ahol a választott kiadási és kezelési módszer szerint kezelhetjük az árukat. Az iparág egyik legjobb mobil applikációjával egyszerűen menedzselhető valamennyi készletmozgás, ami nagyban megkönnyíti és hatékonnyá teszi a raktári munkát. A rendszer beépített eszközeivel tetszőleges számú és fajtájú bizonylat készíthető, amely partnerhez rendelhető. Mivel valamennyi űrlap személyre szabható, felhasználónként különbözhet a megjelenített adattartalom és nyomtatandó bizonylat tartalmi része.

Kurucz Katalin - Acterra munkatárs

Kurucz Katalin

Senior tanácsadó

Érdeklődik vállalatirányítási megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

Kereskedelem­hez kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP STARTER PACKAGE

TANÁCSADÁS