Nagy és kis­kereskedelem

Egyszerűsítse feladatait hatékony vállalatirányitási megoldásokkal

Rendszereink olyan hatékony eszközzé válhatnak a felhasználók kezében, amellyel megsokszorozható a munka hatékonysága, a gyorsabb és pontosabb kiszolgálásnak köszönhetően pedig jelentősen növelhető a partnerek elégedettsége.

A kereskedelemben rendkívül komoly jelentősége van az ügyfélkapcsolatok ápolásának, a releváns információk helyes értelmezésének. A rendelkezésünkre álló eszközökkel az értékesítés kezdeti mozzanatától a szerződéskötésen át, a számlázásig és az utókövetésig, minden lépés lefedhető, így teljes képet kaphatunk az ügyfél igényeiről, elvárásairól és visszajelzéseiről.

Kereskedelem iparág
Kereskedelmi megoldások

Kínálatunkban szereplő megoldások a legkülönfélébb eszközökről használhatók. Képesek vagyunk szinte bármilyen adatforrást feldolgozni (pl. vevői rendelések beemelése a rendszerbe). Támogatjuk a keretszerződéseken alapuló szállítások követését, egyedi árak, akciók, mennyiségi és időszaki kedvezmények kezelését. Legalább ilyen fontos, hogy a különböző vevőknél más-más számon nyilvántartott árukat is egyszerű módon kezeljük, lehetőség van alternatív, vagy helyettesítő cikkek definiálására is a rendszerben. Tetszőleges számú raktárat, vagy tárhelyet hozhatunk létre, ahol a választott kiadási és kezelési módszer szerint kezelhetjük az árukat. Az iparág egyik legjobb mobil applikációjával egyszerűen menedzselhető valamennyi készletmozgás, ami nagyban megkönnyíti és hatékonnyá teszi a raktári munkát. A rendszer beépített eszközeivel tetszőleges számú és fajtájú bizonylat készíthető, amely partnerhez rendelhető. Mivel valamennyi űrlap személyre szabható, felhasználónként különbözhet a megjelenített adattartalom és nyomtatandó bizonylat tartalmi része.

Ács Katalin - Acterra

Ács Katalin

Tanácsadó

Érdeklődik vállalatirányítási megoldásaink iránt?

Ismerje meg szolgáltatásainkat egy ingyenes konzultáció során!

Kereskedelem­hez kapcsolódó szolgáltatásaink

SAP BUSINESS ONE

SAP STARTER PACKAGE

BX MOBILE WAREHOUSE

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

SAP webinárium - Acterra International

Regisztrálok

You have Successfully Subscribed!